Sportovec Chrudimska: U19 ovládla kategorii kolektivů mládeže!

V úterý 13.2.2024 došlo v Multifunkčním centru v Hlinsku k vyhlášení Sportovce Chrudimska za rok 2023. A my vám nyní přinášíme kompletní výsledky, kde v hojné míře figurovali i chrudimští fotbalisté!

V Hlinsku došlo k ocenění nejlepších sportovců uplynulého kalendářního roku a na podiu se vystřídala i řada chrudimských fotbalistů a činovníků.

Jako první přišli na řadu mládežnické kolektivy, v rámci kterých dosáhla fantastického úspěchu kategorie do 19 let. Tým vedený trenérem Janem Zvolánkem obsadil v České lize dorostu po podzimu skvělé třetí místo a za tento úspěch byl odbornou komisí vybrán na první místo ankety Nejúspěšnějšího sportovce Chrudimska 2023 v kategorii kolektivy mládeže! Za sebou nechal ambiciózní Ježky z Heřmanova Městce či mažoretky z Rondo Panenky.

Bodoval také chrudimský A-tým, jenž chtěl v anketě zhodnotil loňské umístění a také průběžnou sedmou příčku v tabulce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. To vše nakonec stačilo na 2. místo za futsalisty FK Chrudim, na podiu si pro cenu došli Ondřej Kesner s Janem Záviškou. A našim barvám se vedlo i v individuálních kategoriích. Mezi dospělými jednotlivci skončil na stříbrné pozici náš kapitán Ondřej Kesner, kouč Radek Kronďák byl mezi trenéry třetí.

Všem úspěšným sportovcům patří velká gratulace i poděkování za vzornou reprezentaci MFK Chrudim.

Aktuality

  • Sotorník bude hostovat ve třetí rumunské lize

    17. 8. 2023, 12:34
    Chrudimský záložník Filip Sotorník se v mužstvu neprosadil a odchází na hostování do třetí rumunské ligy, jmenovitě do týmu ACS Foresta Suceava.
  • Hašek je na Dukle, na zkoušku přichází Kopáček

    30. 6. 2023, 06:27
    Další změny se udály v kádru MFK Chrudim. Smlouva skončila obránci Dominiku Haškovi, který odešel do týmu Dukly, na zkoušku naopak přichází ze slavistické rezervy Jakub Kopáček.